כאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/10/2014 | 15:23 | מאת: ולד

שלום! כבר בערך חודשיים אני סובל מכאב ראש לא מוסבר אני בן 18 והכל התחיל מזה שהיה לילה שממש הייתי עייף אבל לא הלכתי לישון ואז היו לי כאבי ראש כל היום מאז הכאב חוזר כמעט כל כמה ימים ונמשך מספר ימים! הכאב משנה מיקום כל פעם והוא כאב פועם\לוחץ כזה בנוסף לזה אני סובל מעייפות תמידית גם כאשר אני מתעורר , הלכתי לרופא משפחה והוא אמר שזה זמני וזה חולף כל עוד אין הקאות הכל בסדר , אני מאוד חושש שזה גידול ויש סיכון גדול לחיי ... הכאב הגב לפעמיים מתחיל מאז שאני מתעורר ונמשך במשך היום ברמות שונות או מתחזק בערב

שלום ולד, נשמע ככאב ראש תעוקתי אולם היות והכאב חדש ומתמשך ואתה מודאג ניתן לבצע CT מוחי ולשלול גורם ראשוני,פנה שוב לרופא המשפחה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש