טופמקס ונימול

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/04/2013 | 18:00 | מאת: -

ד"ר קוריצקי שלום רב, התחלתי בשבועות האחרונים טיפול מונע למיגרנות בטופמקס. בתחילת השימוש הופיעו עקצוצים בכפות הידיים, ונעלמו לאחר מספר ימים. היום, לאחר כשבועיים של טיפול בערך, הופיע מעין נימול בפנים (בשפה העליונה ובאף, מעט בלחיים - בשני צידי הפנים). התחושה מזכירה באופן מסויים הרדמה אצל רופא שיניים. האם מדובר בתופעת לוואי מוכרת של התרופה? לא מצאתי מידע רשמי על כך. תודה רבה.

20/04/2013 | 18:04 | מאת: -

כמו כן יש לציין כי אין עוד תסמינים היכולים להעיד על שבץ מוחי כגון חולשה או נימול בגפה, החיוך מאוזן, אין תחושת בלבול, אין כאב ראש חריג. תודה רבה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש