אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.

פורום מיגרנה וכאבי ראש



ד"ר אריה קוריצקי
ד"ר אריה קוריצקי
ד"ר אריה קוריצקי הוא נוירולוג בבית החולים בילינסון, המתמחה בכאבי ראש וכאב כרוני. עוסק במחקר תרופתי בכאבי ראש, תפקוד המערכת האוטונומית בכאבי ראש והקשר בין הלב ומיגרנה. מחברם של מאמרים רבים בתחום, מרצה בכיר בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב. ב - 1994 קיבל את פרס האגודה האמריקאית לכאבי ראש לחוקר וקלינאי מצטיין. קורות חיים: בוגר ביה"ס לרפואה האוניברסיטה העברית בירושלים בשנת 1970. 1972-1976 - התמחות במחלקה הנוירולוגית בבית החולים בילינסון. 1979-1981 - התמחות בכאבי ראש בארצות הברית. 1970 - מנהל היחידה לכאבי ראש בית החולים בילינסון 1995 - סגן מנהל המחלקה הנוירולוגית בית החולים בילינסון. מייסד ויו"ר ראשון של האגודה הישראלית לכאבי ראש (2000-2005). נשיא האגודה הישראלית לכאב (1998-2001) רופא פוסק בביטוח הלאומי. התמחות ראשית: נוירולוגיה, כאבי ראש. תחומי טיפול: מחלות נוירולוגיות, כאבי ראש מכל סוג וגורם, כאב עצבי, כאב כרוני. כמו כן, עוסק במתן חוות דעת רפואיות בתחום הנוירולוגיה. חברות בארגונים מקצועיים: INTERNATIONAL HEADACHE SOCIETY (IHS) INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR THE STUDY OF PAIN (IASP) AMERICAN ACADEMY OF NEUROLOGY (AAN) ANERICAN HEADACHE SOCIETY (AHS) האיגוד הנוירולוגי בישראל האגודה הישראלית לכאב (נשיא לשעבר) האיגוד הישראלי לכאבי ראש ופנים (יו"ר לשעבר) מוכר בקופות חולים/ פרטי/ ביטוחים: כל קופות החולים וחברות הביטוח.
שווה ציטוט:
RE: רילרט 80 מ"ג
הרילרט ודומיו הן תרופות ספציפיות למיגרנה ולכן יעילותן . אם את משתמשת בתרופה מעת לעת...מחבר\ת:
RE: כאב ראש כרוני
שלום רגינה את מועמדת אידיאלית לטיפול מונע. שימוש היתר בתרופות נוגדות כאב כמו אופטלגין רק...מחבר\ת:
הודעה חשובה
הפורום יחדש את פעילותו ב- 28.09.14
חיפוש מתקדם
RE: ריזלט - פגיעה לטווח ארוך?
מחבר:kuritzky
תאריך:3/10/2012
שעה:16:03
שלום זיון
הריזלט אינו גורם לתופעות לטווח ארוךיש על כן לחפש הסיבה בגורם אחר.

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
28/09/12 13:29
03/10/12 16:03
בת 28 סובלת ממיגרנות שנים רבות ומטפלת בעזרת כדורי ראש רגילים, לפני מספר חודשים, הייתה לי התקפה קשה ובמרפאה המליצו לי על ריזלט שנתן מענה מהיר, אך במקביל התחילה אצלי תחושה קלה של חוסר יציבות. במהלך ה4 חודשים האחרונים לקחתי עוד פעמיים את הכדור ובחודש האחרון אני מרגישה חוסר יציבות מהותי (סוג של סחרחורת קלה) שמלווה אותי בעוצמה בשעות הבוקר. פרט למיגרנות אני בריאה לחלוטין. האם יש דרך לטפל בכך?.. האם אתה מכיר את התופעה הזו, ייתכן שזה לטווח ארוך? בתודה מראש זיוון
שלום זיון הריזלט אינו גורם לתופעות לטווח ארוךיש על כן לחפש הסיבה בגורם אחר.

חיפוש מתקדם