ריזלט - פגיעה לטווח ארוך?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

28/09/2012 | 13:29 | מאת: zivan

בת 28 סובלת ממיגרנות שנים רבות ומטפלת בעזרת כדורי ראש רגילים, לפני מספר חודשים, הייתה לי התקפה קשה ובמרפאה המליצו לי על ריזלט שנתן מענה מהיר, אך במקביל התחילה אצלי תחושה קלה של חוסר יציבות. במהלך ה4 חודשים האחרונים לקחתי עוד פעמיים את הכדור ובחודש האחרון אני מרגישה חוסר יציבות מהותי (סוג של סחרחורת קלה) שמלווה אותי בעוצמה בשעות הבוקר. פרט למיגרנות אני בריאה לחלוטין. האם יש דרך לטפל בכך?.. האם אתה מכיר את התופעה הזו, ייתכן שזה לטווח ארוך? בתודה מראש זיוון

שלום זיון הריזלט אינו גורם לתופעות לטווח ארוךיש על כן לחפש הסיבה בגורם אחר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש