כאב ראש כרוני

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/03/2010 | 11:49 | מאת: רגינה

שלום רב. אני אישה בת 45 בריא בדרך כלל אבל סובלת ממגרנות מגיל 13.יש לי התקפים חזקים וממושכים בערך 2-3 פעמים בשעבוע. לוחקת המון כדורים - ריזלט 10 מג, אופטלגין 70 טיפות, נרות... בחצי שנה האחרונה לכאבי בצד שמאל נוספו הרגשה של נימול והרדמה בצד שמאל של הראש, יד ורגל שמאל. נירולוג שלי אמר שזה תוצאה של לחץ-כי אני מורה. אני סבלת מאור וכבר לא יודעת מה לעשות. האם יש אפשרות לעזור לי?

שלום רגינה את מועמדת אידיאלית לטיפול מונע. שימוש היתר בתרופות נוגדות כאב כמו אופטלגין רק מחמירות את מצבך. פני בהקדם לרופא מומחה .

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש