מחלה ועבודה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

15/05/2014 | 20:45 | מאת: נונו

שלום אובחנתי במחלה לפני כשנה וחצי, אני עובדת משרד החינוך כבר 12 שנה. אני נורא מתקשה בעבודה , כל היום אני בקושי זזה מרוב כאבים. אני לא יודעת מה הן הזכויות שלי, אין מי שיעזור לי. אני לא יכולה בלי עבודה פיננסית ...אני לא יודעת אם יש מורות שפנו אליכן בשאלה זו...אני לא דיווחתי על המחלה לבית הספר ...אני לא יודעת מה אני יכולה לעשות ..

25/05/2014 | 10:07 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נונו, את צריכה קודם כל מכתב מפורט של הראומטולוג המטפל שלך שמתארת את האבחנה ואת המגבלה התפקודית שלך. יחד עם המכתב, תפני לרופא תעסוקתי בקופת חולים, עם הפנייה של הרופא משפחה, והרופא תעסוקתי יתן הערכה של היכולת שלך לעבוד. הוא יכול להחליט על קיצור יום עבודה, הקלות בתנאי העבודה ( ללא עמידה, ללא מדרגות וכו') . וכך תוכלי להמשיך לעבוד בתנאים יותר טובים. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה