נכות על פיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

30/04/2014 | 22:00 | מאת: עינב

אני בת 32 ומשנת 2004 הוקרתי כחולת פיברומאלגיה הגשתי נכות וקיבלתי רק 10 אחוז בסך הכל יש לי28 הגשתי ערעור ודחו לי את הבקשה וגם ירדתי ל4 שעות עבודה באישור רופא תעסוקתי למה אני לא מקבלת נכות המצב שלי גרוע ואין לי חיים מה עושים

11/05/2014 | 11:26 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום עינב, בדרך כלל, הערכה של נכות על פיברומיאלגיה נעה בין 10 ל 20 % , לפי החומרה, לא יותר. כעת, מתעדכנים הקריטריונים וההגדרות לנכות עם וועדה שכוללת גם ראומטולוגים, נחכה וניראה איזה שינויים משמעותיים יהיו לגבי פיברומיאלגיה... בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה