פיברומיאלגיה ואלקטרותרפיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/04/2014 | 18:30 | מאת: חגי

שלום רב אני סובל כבר יותר מ20 שנה שנים מפיברומיאלגיה עברתי במהלך חיי שתי תאונות דרכים ובשתיהן נפגעתי בראשי ראיתי תוכנית בטלוויזיה עם פרופסור שנקרא טורו נורמיקו ובה הוא מטפל באנשים שסובלים מכאבים מופשטים על ידי גירוי טרנס גולגולתי,על ידי פולסים מגנטיים למוח כשהטענה שלו היא שלקליפת המוח יש תכונה של משככת כאבים ובמקרה של פגיעה בה יכולים להווצר כאבים ברמות גבוהות בהרבה מהנורמלי בתוכנית מראים מטופלים שהטיפול עשה מהפיכה בחייהם אשמח לשמוע את תגובתך חגי

28/04/2014 | 11:15 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום חגי, אכן קיים טיפול חדיש כזה, אין בשלב זה מידע על איך הוא יכול לסייע לחולי פיברומיאלגיה. לאחרונה , מתגבשת אפשרות של מחקר שתבדוק את השפעת הטיפול בחולי פיברומיאלגיה. במידה וזה יצא לפועל, אשים הודעה בפורום לגיוס חולים. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה