התנפחות של הורידים בידיים

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/04/2014 | 09:03 | מאת: טל

שלום דוקטור, אני עדיין בתהליך של איבחון ומחכה בתור לראומטולוג, לפי בדיקות הדם נישללה האפשרות לדלקת שרירים, בחודש האחרון בנוסף לנוקשות בכפות הידיים החלו להתנפח לי הורידים הגב כף היד וזה מלווה בכאב חד שבא והולך וחום בכפות הידיים. האם זה גם מאפיין את הפיברומיאלגיה?

28/04/2014 | 10:48 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום טל, נפיחות בחלקים שונים של הגוף יכולה להיות חלק מפיברומיאלגיה . צריך כמובן להשלים את הבירור ולהיבדק על ידי ראומטולוג על מנת לסגור את האבחנה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה