מחלה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

18/04/2014 | 20:38 | מאת: ננוש

מה עושים אם יש הרבה כאב ועייפות בעבודה? אני מורת בית ספר והמחלה הזאת לקחה ממני את האנרגיה שהייתה לי אז. מה הסיכוי שלי לקבל קיצבה? קראתי איפה שהו שאפשר לקבל קיצבה ולעבוד בו זמנית. אם אני רוצה לקבל זכויות שלי לאן אני פונה ומה אני עושה?

22/04/2014 | 10:09 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך, כדאי לפנות לרופא תעסוקתי במסגרת קופת חולים עם חוות דעת של הראומטולוג שלך שמתאר את האבחנה ואת המגבלה התפקודית. הוא יעריך את מצבך ויכול להחליט על קיצור שעות עבודה, ותקבלי השלמת הכנסה בהתאם. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה