הפניה לבלנאותרפיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/03/2014 | 09:06 | מאת: Vt

כיצד וממי ניתן לקבל הפניה לבלנאותרפיה לפי ההנחיות הקליניות החדשות של הראומטןלוגים לגבי אופן הטיפול בחולי פיברומיאלגיה

08/04/2014 | 12:14 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לך ניתן לקבל הפנייה לטיפול בהידרוטרפיה דרך קופת החולים, עם הפניייה ישירה מהראומטולוג המטפל בקופה , או מהרופא משפחה לפי המלצת ראומטולוג חיצוני. בדרך כלל, ניתן להשיג מהקופות 12 טיפולים בשנה, במאוחדת , ניתן לרוב להשיג אפילו 2 סידרות בשנה . בברכה

05/05/2014 | 21:57 | מאת: Vt

השאלה שלי היא לגבי בלנאותרפיה במרחצאות מינרלים ומים חמים, דרך אגב בקופה שלי כללית לא אישרו לי הידרותרפיה למרות שהרופאה רשמה לי הפניה ויש לי נכות, המשרד הראשי של הקופה לא אישר, תודה

מנהל פורום פיברומיאלגיה