תשישות כרונית

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

17/03/2014 | 15:19 | מאת: אילנית

אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה .. עד לפני 4 חודשים עבדתי 15 שעות ביון .. היום קשה לי לתלות כביסה רוב הזמן אני עייפה ותשושה סובלת מדיכאון וחרדה עצוובה שינה לא טובה אכילה כפיתית וכל זה בגלל טראומה נפשית שעברתי מהממונים שלי בעבודה הגוף קרס .. לא מבינה איך יתכן הדבר ?

31/03/2014 | 01:11 | מאת: אורחת מייעצת

15 שעות ביום זה המון. לא כל כך שמרת על הגוף, ועכשיו הוא "מורד"... מאד כדאי למצוא דרכים להתגבר על הטראומה, אולי טיפול פסיכולוגי, אולי סדנאות לריפוי, להקשיב יותר לגוף שלך. המון בריאות

08/04/2014 | 12:19 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אילנית, ידוע כי פיברומיאלגיה יכולה להתפרץ או להחמיר אחרי טראומה נפשית או פיזית.. חשוב לטפל באופן אינטנסיבי בכל המישורים: טיפול תרופתי להפחתת כאבים, טיפול לא תרופתי כולל הידרוטרפיה ובעיקר פעילות גופנית סדירה מתונה באופן הדרגתי, וכן טיפול פסיכולוגי על מנת לדבר ולהתגבר על הטראומה הנפשית. בהצלחה

מנהל פורום פיברומיאלגיה