פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

25/02/2014 | 17:18 | מאת: לינדה

לפני יומיים בביקור אצל רופא ראומטולוג הובהר לי שחליתי, כמובן שבאתי בגלל כאבים בכל חלקי הגוף ומצב נפשי בכי רע, נוסף כשלושה שבועות אני קמה אם חום של 37.7-38.5 , בלילות במהלך שבועיים נשכבתי בלילות אל הגב והצדדים ממש מחוץ לתחום, כמו כן לפני כחצי שנה בבדיקות הובהר כי יש לי חיידק הקיבה (אלאבקטור פולרי) האם יכול להיות שכל הבעיות הינן תופעות של המחלה

10/03/2014 | 12:07 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום לינדה, אין קשר בין פיברומיאלגיה להליקובקטר. בנוסף, פיברומיאלגיה אינה גורמת לעליית חום של ממש. יתכן תחושה של קור או חום אך כשמודדים, חום הגוף אינו עולה מעל 38. כך שאם יש חום אמיתי שנמדד במד-חום, יש להתייחס בהתאם ולחפש את הסיבה לכך. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה