חום גוף נמוך דופק מהיר

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

20/08/2013 | 15:08 | מאת: שרי

שלום. אני מרגישה מאד לא טוב. סמרטוטית. הדופק יחסית לרגיל מהיר וחום הגוף במדחום דיגיטלי 33.9...מפחיד ממש. מה יכולה להיות הסיבה. אגב אני מטופלת בסימבלטה לפיברומיאלגיה. יש לי קשריות לא משמעותיות לפי הרופאה בבלוטת התריס.כיצד עלי לנהוג. ??תודה...

21/08/2013 | 12:06 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום שרי, יש לבדוק תפקוד בלוטת התריס בבדיקת דם על מנת ליראות אם יש תתאו פעילות יתר של הבלוטה. ויש כמובן לטפל בפיברומיאלגיה עצמה שיכולה להיות הסיבה לעייפות וחולשה, להקפיד על פעילות גופנית מתונה וסדירה על מנת לשפר את הדופק. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה