הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

מיואש כבר, האם כדאי אלטרולט?

דיון מתוך פורום פיברומיאלגיה

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • מיואש כבר, האם כדאי אלטרולט?
    מחבר: עזרא
    תאריך: 07/06/2013
    שעה: 03:40
    סובל מעל שנה מכאבים בעיקר בגב ובעוד מספר אזורים. עברתי את כל ההדמיות (כולל פעמיים MRI ( ולא נמצא דבר. לאחר אבחון פיברומילגיה את פרופ לראומטולוגיה ניסיתי מספר סוגים של רפואה משלימה וכן מכשיר אלפאסטים ללא הועיל. הרופא המליץ על אלטרולט וניסיתי מאד להמנע מחשש מתופעות הלוואי והתחושה הנפשית הכרוכה בנטילת תרופות כאלה. יש לציין שלמרות הכל אני מתפקד לחלוטין בעבודה מאד מכובדת. השאלה האם כדאי להישבר ולקחת אלטרולט וכן האם לא כדאי לקחת כבר דור חדש snri שהרום נמנע מלתת לי כנראה עקב המחיר
    • RE: מיואש כבר, האם כדאי אלטרולט?
      מחבר: ד"ר ואלרי אלוש
      תאריך: 11/06/2013
      שעה: 10:40
      שלום עזרא,
      אלטרולט הינה תרופה יעילה עם מעט מאד תופעות לוואי, וכדאי לנסות אותה בטיפול בפיברומיאלגיה, ולא בגלל מחירה הנמוך!!
      התרופה משפרת את איכות השינה ומפחיתה כאבים.
      יש כמובן להוסיף לטיפול פעילות גופנית סדירה .
      בברכה
ד"ר ואלרי אלוש

ד"ר ואלרי אלוש (מנהל הפורום)

מומחית לראומטולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום פורום ראומטולוגיה

עבור לפורום >>