בודק הסימפטומים

מיואש כבר, האם כדאי אלטרולט?
מחבר:עזרא
תאריך:7/6/2013
שעה:03:40
סובל מעל שנה מכאבים בעיקר בגב ובעוד מספר אזורים. עברתי את כל ההדמיות (כולל פעמיים MRI ( ולא נמצא דבר. לאחר אבחון פיברומילגיה את פרופ׳ לראומטולוגיה ניסיתי מספר סוגים של רפואה משלימה וכן מכשיר אלפאסטים ללא הועיל. הרופא המליץ על אלטרולט וניסיתי מאד להמנע מחשש מתופעות הלוואי והתחושה הנפשית הכרוכה בנטילת תרופות כאלה. יש לציין שלמרות הכל אני מתפקד לחלוטין בעבודה מאד מכובדת. השאלה האם כדאי להישבר ולקחת אלטרולט וכן האם לא כדאי לקחת כבר דור חדש snri שהרום נמנע מלתת לי כנראה עקב המחיר
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
07/06/13 03:40
  RE: מיואש כבר, האם כדאי אלטרולט?    ד"ר ואלרי אלוש 
11/06/13 10:40
סובל מעל שנה מכאבים בעיקר בגב ובעוד מספר אזורים. עברתי את כל ההדמיות (כולל פעמיים MRI ( ולא נמצא דבר. לאחר אבחון פיברומילגיה את פרופ׳ לראומטולוגיה ניסיתי מספר סוגים של רפואה משלימה וכן מכשיר אלפאסטים ללא הועיל. הרופא המליץ על אלטרולט וניסיתי מאד להמנע מחשש מתופעות הלוואי והתחושה הנפשית הכרוכה בנטילת תרופות כאלה. יש לציין שלמרות הכל אני מתפקד לחלוטין בעבודה מאד מכובדת. השאלה האם כדאי להישבר ולקחת אלטרולט וכן האם לא כדאי לקחת כבר דור חדש snri שהרום נמנע מלתת לי כנראה עקב המחיר
שלום עזרא, אלטרולט הינה תרופה יעילה עם מעט מאד תופעות לוואי, וכדאי לנסות אותה בטיפול בפיברומיאלגיה, ולא בגלל מחירה הנמוך!! התרופה משפרת את איכות השינה ומפחיתה כאבים. יש כמובן להוסיף לטיפול פעילות גופנית סדירה . בברכה
חיפוש מתקדם
הודעה חשובה
הפורום נסגר