לידה שקטה שבוע 22+3 תאומים

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

16/04/2015 | 22:00 | מאת: עצובה

לפני כחודש בדיוק איבדתי תאומים בן ובת בשבוע 22+3 הריון ראשון לו ציפינו הרבה זמן ... הכאב גדול עברתי לידה מלאה ולילה שלם של יסורים עם צירים בתקווה שאולי הם יחזיקו מעמד.אבל בסוף הלידה פשוט התרחשה באופן טיבעי וכבר לא היה ניתן לעשות הכלום.חזרתי לעבודה לפני כמה ימים והעצב הוא גדול... קשה לחשוב שאני כבר לא בהריון לאחר כל הציפיה אחרי שכולם כבר יודעים אחרי שהרגשתי אותם בבטן זזים והתחברנו אליהם אני ובעלי בצורה שאי אפשר לתאר...זה קשה!

שלום לך. הצטערתי לקרוא על אובדנך. כעוצמת החיבור המופלאה והמפתיעה בין הורים לעתיד לילדים שמתפתח ברחם, כך גם עוצמת הכאב של אובדנם. תני לכל הקושי והרגשות מקום של כבוד כי הם תהליך כואב אך בריא של החלמה. חיבוק גדול ואנחנו כאן.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי