לפני כריתה ושחזור

דיון מתוך פורום  שחזור שד

26/07/2014 | 16:17 | מאת: יהלי

שלום, אימי אובחנה כחולן סרטן שד במספר מוקדים בשד כמו כן בבלוטת הלימפה עליה לעבור כריתה מלאה ושחזור. לא הוסבר למי עליה לפנות כירורג ...פלסטיקאי...האם עליה לתאם בין שני הגורמים? אשמח אם תוכלי להסביר לי כיצד להתנהל היום ומדובר בנושא דחוף תודה

יהלי יקרה, עליכן לפנות לכירורג שד ולהעלות בפניו את שאלת שחזור מיידי, כלומר שחזור שד המתבצע כבר בזמן הכריתה. הכירורג יפנה אותך ליעוץ פלסטיקאי ושם תדונו בהתאמתה של אמך לשחזור מיידי. בהצלחה!

מנהל פורום שחזור שד