איך לגרום לחולת אלצהימר להתקלח

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/12/2016 | 00:18 | מאת: און

אימי בת 91 חולה באלצהימר לא שולטת בסוגרים ומסרבת להתקלח מסרבת למטפלת ולבנותיה לסייע מה עושים?

10/12/2016 | 21:16 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לאון שלום רב, השנויים ההתנהגותיים שמתרחשים בחולי מחלת אלצהיימר מהווים האתגר הגדול ביותר למטפלים בהם. ניתן להתמודד על ידי הסחה, שנוי סביבתי, ולעתים על ידי טפול תרופתי. לאחרון לרוב גם חסרונות, אך לעתים אין מנוס, אז לקוחים מינון מזעירי שנותן את התוצאות. בדקי אם יש פורום של מטפלים בחולי אלצהיימר, אולי באתר של אגודת עמד"א. יתכן שיהיו שם רעיונות נוספים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר