שאלה חשובה-דחוף

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/11/2016 | 23:45 | מאת: שירז

היי אימי חולת אלצהיימר בת 68 היא נמצאת המרכז של אלצהיימר כשהיא איתי אני לא רואה סימני תוקפנות וכשהיא נירדמת היא ישנה לאחרונה דווח לנו שהיא נמצאת באי שקט במיוחד אחרי ארוחת הערב ושהיא מתעצבנת ודופקת על דלתות כשהיא אצלי ועם הילדים לעולם לא קרה ביום היא צוחקת ואוהבת לרקוד לדבר המחלה התדרדרה אבל הרופא החליט להביא לה סרוקואל היא לוקחת את זה מספר ימים בערב היום הלכתי לשם מאוחר ולפני השפעת הכדור היא צחקה איתי והייתה רגילה כמו תמיד ולאחר השפעת הכדור כאב לה הראש התייבש לה הפה הרגשתי שהיא בשלבי הרדמות לקחתי אותה למיטה והיא עצמה עיניים ונירדמה עם עיוותים קטנים ודיברה שטויות מזה הכדור הזה??? האם זה משהו שנותנים לאלצהיימר ??? איל אפשר לבדוק עוד אבחנה ממישהו אחר אני לא מוכנה שיתנו לה את הכדור הזה ומה אפשר לעשות אני פשוט לא יודעת מה לעשות לא יכולה לראות שכדור משפיע ככה ניראה לי מסוכן בשבילה אשמח להתייעצות דחופה

14/11/2016 | 00:08 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשירז שלום, אשמח לעזור לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

14/11/2016 | 00:21 | מאת: שירז

אשמח לדעת איפה המרפאה ואם אתה עובד עם כללית מושלם??? אשמח לקבל יעוץ פרטני יותר ובדיקה ממומחה

מנהל פורום אלצהיימר