הפרעות זיכרון מספר חודשים בן 48

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/04/2016 | 17:03 | מאת: נועם

שלום, אני בן 48, בריא בד"כ. בחודשים האחרונים הבחנתי שאני מתקשה לזכור שמות , נוטה לטעות בשמות של מקומות/אנשים ובאופן כללי מתקשה לזכור שמות חדשים ולחלץ בקלות אינפורמציה שבעבר יכולתי לשלוף מיידית. פניתי לנוירולוג שלאחר מספר שאלות טען שמדובר במתח נפשי וייעץ לי להוריד לחץ או לפנות לטיפול פסיכולוגי. יצאתי נבוך מאוד אך מאושר שזו האבחנה אך הבעיה לא נעלמת כבר כמעט חצי שנה. אני נתקל בבעיות הזיכרון האלה כל יום ובתדירות גבוהה. התשובה של הרופא מול החוויה שלי - מתסכלת. נא חוות דעתך. תודה רבה

04/04/2016 | 18:16 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לנועם שלום, זה מקרה בו רצוי לבקש חוות דעת שניה. אשמח לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר