מיועד למשפחות חולי דמנציה ואלצהיימר- עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/02/2016 | 11:44 | מאת: שיר אורנשטיין

שלום רב לכולם, אנו, צוות ReMemory, אשר הוקם מתוך הפרויקט של נס טכנולוגיות, בתהליכי מחקר של מוצר אשר בא לתת מענה לחוסר האונים של חולי הדמנציה ובני משפחתם ולשם כך אנו זקוקים לעזרתכם הדחופה. בנינו שאלון אשר מהווה חלק ממחקר הבוחן את התמודדותם של קרובי המשפחה של חולי דמנציה. השאלון הינו אנונימי ובמידע הנאסף יעשה שימוש אך ורק למטרות המחקר ואינו יועבר לאדם או גוף זר. אנו נודה למענה מלא וגלוי. אנו נשמח אם תשלחו לי את המילל שלכם כדי שאני אוכל להעביר לכם את השאלון כדי שתענו עליו תודה מראש אורנשטיין שיר

29/02/2016 | 16:44 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

ממליץ לא להעביר מידע רפואי פרטני בפורום פתוח. מי שרוצה לענות לשיר שיענה לה ישירות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

29/02/2016 | 22:32 | מאת: שיר אורנשטיין

המייל שלי הוא [email protected] והכוונה שלי לא שימסרו פרטים רפואיים אלא רק מייל כדי שאוכל ליצור קשר

מנהל פורום אלצהיימר