חוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

07/12/2015 | 09:18 | מאת: לימור

אבי חולה באלצהיימר ומידי פעם הברכיים שלו ננעלות והוא מאבד שיווי משקל הלילה הוא קם ונפל בגלל המצב והוא לא יכול לקום רק עם עזרה של גבר האם זו פקודה מהמוח ? האם ורטיגו? מה עלינו לעשות? כי אני לא רוצה לרוץ לבית חולים סתם ושן יקבל מחלות שונות

08/12/2015 | 12:35 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

ללימור שלום, עם התקדמות מחלת אלצהיימר מתפתחת לעתים הפרעה ביציבה ובשליטה על השרירים. אם אינך רוצה לרוץ לבית החולים אז גשי עם אביך לרופאו בקופת חולים כדי שיבדוק אותו. ישנן סיבות מעבר להתקדמות מחלת אלצהיימר לכך שאדם יפול, ויש לבדוק באיזו מידה נחבל בנפילה. אם את רואה שנוי מהיר במצבו של אביך -- לא יהיה מנוס מלגשת לחדר מיון כדי לאפשר בדיקה דחופה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר