אירועים שכחה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/11/2015 | 21:00 | מאת: רונן48

היי, אני בן 48. מקרה א - לפני 3 חודשים במשך שנייה אחת הרגשתי מעין ניתוק. קשה להסביר זאת אבל כאילו נרדמתי לשניה בזמן שיחה עם מישהו. מקרה ב- לפני שבועיים הייתי עם 2 אנשים שאני מכיר כבר שנה לפחות (לא הכרות מעמיקה) ובמהלך חצי שעה של הבוקר קראתי לאחד מהם בשמו של השני, כלומר פניתי אל X וקראתי לו בשם החבר השני. (אציין שאני מתקשה בלזכור שמות). מקרה ג - אתמול דיברתי עם אשתי והילדים ופתאום הם אמרו לי שאמרתי משפט ללא הקשר לשיחה וששאלתי אותם מה המשפט הם אמרו לי את המשפט וממש אבל ממש לא הצלחתי להיזכר שאמרתי אותו. באותה שניה שזה קרה הרגשתי כאב קל בראש. אבל לא הייתי יודע שזה קרה לולא משפחתי העירה לי על המשפט שאמרתי. מתפקד כרגיל, אין בעיות בריאותיות למעט לחץ דם גבוה שמטופל ויציב. מה עלי לעשות? האם בכלל לעשות משהו או לראות אם קורה אירוע כזה שוב. תודה

09/11/2015 | 21:48 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לרונן שלום -- פנה עוד מחר לרופאך ובקש הפניה דחופה לנוירולוג או לחדר מיון. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר