דמנציה דחוף

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

01/11/2015 | 22:47 | מאת: שירז

היי אימי הייתה מטופלת בבלינסון במרפאת זיכרון הביאו לה מדבקות גרם לה בחילה אמרו לי להפסיק הכדורים גרמו לה לעילפון מאז כבר יותר מחצי שנה הרופאה יצאה לפנסיה ואין למי לפנות בבקשה הדמנציה ממש כבר מתחילה להתדרדר יש רופא נירולוג שהוא דרך הכללית ביעוץ שאפשר לפנות אליו לא מצליח דרך מרפאת זיכרון מי יכול לעזור לי צריכה דחוף שיבדקו אותה שוב ולמה בגלל בחילות קלות בבוקר הופסקו המדבקות עד כמה זה חמור

02/11/2015 | 21:02 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשירז שלום, הפניה לנוירולוג דרך רופא קופת החולים שלך היא הדרך המהירה ביותר לקבלת מענה. ההחלטה אם להפסיק טיפול עקב תופעות לואי היא נושא לדיון בין המטופל למטפל. בדרך כלל רופאים אינם רוצים שמטופליהם ירגישו יותר גרוע עם טיפול מאשר בלי טיפול. החלטה להתמיד בטיפול נוכח תופעות לואי קלות יחסית צריכה להתקבל במשותף. אם לאמך דמנציה הנובעת ממחלת אלצהיימר ויש לך עניין שתקבל טיפול שאינו תרופתי (שלוב של גריה מגנטית + אימון קוגניטיבי ממוחשב) -- קיים טיפול כזה, מאושר על ידי משרד הבריאות, אך אינו כלול בסל הבריאות. הטיפול מחייב שתוף פעולה של המטופל. לקבלת פרטים תוכלי להתקשר אל 08-977-8456. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר