ריקנות בראש

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/10/2015 | 13:41 | מאת: אייק

שלום--אני מרגיש לאחרונה ,מדי פעם, לדקות או אפילו שעות, מין הרגשה מוזרה של ריקנות בראש. לפעמים גם אי יציבות בהליכה.עדיין ללא נפילה. נוירולוגית שפניתי אליה לפני תקופה הציעה ללכת עם מקל. לא התיחסה לריקנות. הניתן להתיחס ביתר רצינות לתלונות-או שמא יש לפטור אותן במשיכת כתף ? תודה אייק

25/10/2015 | 19:10 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לאייק שלום, אם לא קבלת מענה לשאלתך, כולל אבחנה חד משמעית ושלילה של גורמים מסוכנים להרגשתך -- אני ממליץ שתבקש הערכה נוירולוגית נוספת בהקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר