ניתוח פרוסטטה לחולה דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

23/09/2015 | 18:42 | מאת: בת לאב חולה דמנציה

היי, אבי חולה דמנציה בשלב די מתקדם. גילו אצלו גם בעיה של ערמונית מורחבת, אשר גורמת לו לרוץ לשירותים כל חצי שעה ולעיתים אפילו לא מספיק להגיע לשירותים בזמן... האורולוג אמר שחולי אלצהיימר / דמנציה אינם יכולים לעבור ניתוחים (ההרדמה בעייתית?) ולכן ניתוח אינו פתרון וייאלץ לחיות עם קטטר. זה פתרון ששורף לו ולא נוח (בייחוד לאדם שלא תמיד זוכר מה זה הצינור שמחובר אליו...). האם ניתוחים לחולידמנציה הם אכן לא אפשריים?

07/10/2015 | 21:52 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לבת שלום, תצטרכי לבדוק אם יש צוות כירורג+מרדים שיהיה מוכן לנתח את אביך. הדבר אינו פשוט. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר