איבוד הכרה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

11/06/2015 | 20:39 | מאת: עליזה

יש לנו חבר שזו פעם שניה שהוא מאבד את ההכרה ללא התראה מוקדמת. נעשו לו בדיקות ולא התגלתה בעיה. הכיצד? מה ניתן לעשות כדי לאתר את הבעיה ממנה הוא סובל? ההאם ניתן להגיע אלייך לבדיקה ויעוץ?

12/06/2015 | 18:01 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לעליזה שלום, אבדן הכרה עלול לנבוע מסיבות לבביות, מוחיות, סיבות הקשורות בתפקוד מחזור הדם (התעלפות), או מטאבוליות, כגון סוכר ירוד. אם ברצונכם להגיע אלי ליעוץ -- אנא שלחו לפקס 08-954-2176 את סכומי הבירורים והבדיקות עד כה, ואתאם לכם מועד להגיע אלי באסף הרופא. בברכת בריאות ושבת שלום, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר