חברת נוירוניקס מטפלת באמצעות גירויים במוח

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

10/06/2015 | 14:59 | מאת: שלומי

שלום, האם מישהו ניסה את הטיפול בוירוניקס ? האם עזר ? האם היו תופעות לוואי?

11/06/2015 | 17:57 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשלומי שלום. גלוי נאות: אני משמש חוקר ראשי במחקר קליני בטיפול של נוירוניקס בו מדובר, המתבצע במרכז הרפואי אסף הרופא. המחקר מיועד לחולי אלצהיימר עד גיל 90. בשלבים התחלתיים עד בינוניים של המחלה. חולים שניתן לתקשר אתם ומסוגלים לקרוא, שאינם בעלי קוצב לב ולא סובלים או סבלו מאפילפסיה, ואשר להם בן משפחה שיסכים ללוותם לכל הפגישות. מדובר ב-30 פגישות טיפוליות, כשקודמות להן שתי פגישות לקביעת ההתאמה למחקר, ומתקיימות עוד שתי פגישות אחרי תקופת הטיפול כדי לבדוק את יעילותו. אין עלות להשתתפות במחקר. הטיפול אושר על ידי משרד הבריאות וניתן גם באופן מסחרי, בתשלום, במרפאות החברה. מתוך כך עולה, שהטיפול הודגם כיעיל, במספר יחסית קטן של מטופלים, ועל כן אושר לשמוש בישראל, ובמקביל יש רצון להדגים את יעילותו במסגרת מחקרית מבוקרת בקבוצת מטופלים נוספת, גדולה יותר, ממספר מרכזים בארצות הברית ובאסף הרופא. זאת לצורך אישור הטיפול בשימוש גם בארצות הברית. אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אודות המחקר הקליני, ואתה חושב על מכר או קרוב שעשוי לרצות להשתתף בו -- אנא התקשר אלי במייל: [email protected] בברכה, כרמל ערמון

12/06/2015 | 08:34 | מאת: שלומי

פרופ' כרמל שלום , אשמח לשמוע פרטים נוספים אני שולח לך מייל פרטי. שבת שלום.

מנהל פורום אלצהיימר