המלצה על אחות לטיפול בחולה אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/04/2015 | 19:44 | מאת: ד"ר חגית

שלום לך אבינו מאושפז עם אלצהיימר קשה מזה כחודש . מסרב לאכול . אנו מחפשים עזרה של אחות מקצועית ללוותו בבית כאשר ישתחרר . למרות ששנינו עוסקים ברפואה , מתברר שרב הנסתר על הגלוי לגבי מחלה זו . האם תוכל לכוון אותנו לאנשי סיעוד מומחים בתחום זה לעזרה הן בבית והן בזמן האשפוז ? תודה רבה

08/04/2015 | 18:54 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לד"ר חגית שלום רב וחג שמח, אני מצטער לשמוע על מצבו של אביך. כדאי להתייעץ עם עמותת עמדא. מספר הקו החם שלהם הוא: 8889* אן מתאם אחת מקבוצות התמיכה במקום מגוריכם (תוכלו לאתר דרך האתר /www.alz-il.net/ לחליפין -- העובדת הסוציאלית שעובדת במחלקה. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר