שמעית קולות מוזיקה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/11/2014 | 08:41 | מאת: ענת

אמי בת 85 באופן כללי היא בריאה . לאחרונה היא שומעת באוזנים מוזיקה שהיא הכירה בצעירותה . באידיש או ברומנית שפת אם .בהתחלה היא חשבה שזה מבחוץ , עד שהבינה שזה בראש או באוזנים . אני מאוד מודאגת ,אני מבקשת לדעת אם איזה רופא אפשר להתיעץ ? על מה זה מצביעה ? אודה לתשובה

07/11/2014 | 15:51 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לענת שלום, כדאי להתיעץ עם נוירולוג בהקדם. לאחר שישוחח עם אמך ויבדוק אותה -- סביר שיבקש בדיקת דימות (MRI אן CT של המח) ובדיקת EEG הבודקת את הפעילות החשמלית של המח. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר