אבחון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/08/2014 | 07:37 | מאת: מרים

שלום רב, היכן ניתן לבצע איבחון לגבי אצלהיימר וחומרתו מעבר למבחן המינימנטל שנעשה לצורך קבלת חוו"ד מקיפה והתאמת מסגרת טיפולית מתאימה תודה מרים

25/08/2014 | 22:06 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

למרים שלום, אם את מעוניינת באבחון והערכה יותר מקיפים לחולה אלצהיימר, מוצע שתפני למרפאה להפרעות זכרון הקשורה לבית חולים הקרוב למקום מגורייך. אם "אסף הרופא" קרוב אליך, את מוזמנת לפנות למרפאה להפרעות קוגניטיביות של בית החולים (08-977-9823). אם תשלחי לי בפקס העתק עדכני של רשומות רפואיות בהן הבעיה מעלית (08-954-2176) אשתדל לסייע לך. בברכה, כרמל ערמון

10/09/2014 | 19:01 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

מרים שלום, העברתי את הפקס לקביעת תור במרפאת הפרעות הזכרון. תשמעי מהם בקרוב. תודה רבה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר