האם יתכן שאדם יהיה כשיר לצוות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

15/06/2014 | 16:55 | מאת: משה

אם תגיע. לאנלפבית לבדיקה לצוואה. שעל פי ההסטוריה הרפואית סובל מדיכאון. בן 90 לערך ואתה לא תוכל להעביר תבחינים קוגניטיבים. האם אתה תתן לו כשרות לצוות? כאשר הדבר היחידי שהוא אומר לך בפה מלא שהוא מעוניין לשנות צוואה ולחלק שווה בשווה את הצוואה הקודמת?

18/06/2014 | 00:03 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לצדי ומשה, אנא ראו תשובתי הקודמת. לא אוכל להכנס במסגרת זאת לחוות דעת פרטניות, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנושא הנתון למחלוקת בין בני משפחה. לגופה של מחלוקת -- עדיף שתצליחו להגיע לעמק השווה. לכו לגישור. בברכת שלום אחים.

מנהל פורום אלצהיימר