מבחן fim

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/06/2014 | 17:05 | מאת: צדי

אבי כבר ניפטר. והבעיה שאחד האחים. מערער על בצוואה! ואחד הטיעונים שלו שתוצאות מבחן הפים מעידות על בעיה שיכולה לבטל תצוואה? לכן רציתי לדעת. האם התוצאות. בעיתיות? אודא לתשובתך האם ניתן להקיש מהפים שיש בעיית כשירות

17/06/2014 | 23:17 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לצדי ומשה, אנא ראו תשובתי הקודמת. לא אוכל להכנס במסגרת זאת לחוות דעת פרטניות, על אחת כמה וכמה כשמדובר בנושא הנתון למחלוקת בין בני משפחה. לגופה של מחלוקת -- עדיף שתצליחו להגיע לעמק השווה. לכו לגישור. בברכת שלום אחים.

מנהל פורום אלצהיימר