אלציימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

28/05/2012 | 17:51 | מאת: שושנה

רציתי לשאול האם חוסר של יכולת לזיהוי מספרים ואותיות הם דבר שקורה וידוע בתחילתה של מחלת אלציימר , האם אומגה 3 יכולה לתרום לחולה שכבר אובחן בהתחלת המחלה ? מה ניתן לעשות כדי לעצור את ההדרדרות והאם יש דרכים לשיפור היכולות ? בתודה מראש שושנה

29/05/2012 | 16:32 | מאת: שושנה

שאלה נוספת , מי אמור לאבחן חולה עם הוא חולה אלציימהר , האם רופא גראטרי מוסמך לקבוע את האבחנה? האם יש עוד סיבות לכך שאדם שהיה קצת מבולבל פה ושם ובבת אחת חלה הדרדרות בזיכרון ,איזה בדיקות קובעות בוודאות מה יש ? האם באלצייהמר ההדרדרות היא לא איטית? בתודה מראש שושנה

30/05/2012 | 13:05 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שושנה שלום מומלץ לעבור אבחון אצל נוירולוג מומחה או פסיכוגריאטר . אומגה 3 -ניתן לקחת אך יעילותו אינה גבוהה בהתאם לתוצאות האבחון יש לבנות תוכנית טיפול למניעת הידרדרות ואף שיפור המצב במידה וניתן ד"ר ורטמן

מנהל פורום אלצהיימר