עזרה עם אבא מאובחן

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/04/2012 | 17:00 | מאת: סיון

אבי(בן 65) אובחן כחולה אלצהיימר בשלבים ראשוניים. הוא אינו יודע על האבחנה, אך הרופאה הבהירה לו כי מצב זיכרונו לא ישתפר ואף יורע ! (אם היתה לי אנרגיה הייתי מתלוננת על החוסר רגישות שלה, אבל לצערי הדבר כבר נעשה), אני ואחותי יודעות את הדבר ורוצות לקבל סיוע ויעוץ כיצד להגיד זאת לאימנו ובכלל איך ניתן לעזור לו מבחינת תסכולי חוסר זכרון והתנהלות יומיומית תקינה וכן שיפור מצב הרוח, שכן הידיעה מן הסתם גרמה לו לתסכול רב. אנחנו מעוניינות להצטרף לאיזו קבוצת תמיכה מתאימה באיזור תל אביב. בנוסף לכל הצרות, הוא מסיים לעבוד החודש ואנחנו מנסות למצוא לו איזו פעילות אלטרנטיבית יומיומית שתחליף את העבודה. וכן שמענו כי ישנו כדור מחוץ לסל התרופות שיכול לעכב את ההדרדרות. אודה מאוד מאוד על עזרתך.

06/05/2012 | 12:36 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

סיוון שלום מציעה לך לפנות לבעל מקצוע בנושא. את מוזמנת לקבוע פגישה עם עו"ס של המרפאה בטל 035613737. בברכה

מנהל פורום אלצהיימר