התנגדות ההורה לאבחון וטיפול.

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

11/04/2012 | 14:12 | מאת: טובה

שלום ד"ר. יש לי חשש גדול שאמא מגלה סימנים של אלצהיימר, הבעיה במתיים בבזיכרון, בחזרה על דברים, בקצת דיכאון, אבל הפעילות הגופנית השוטפת בסדר גמור. היות והיא קשה, היא לא מוכנה לשמוע על איבחון ובטח שלא על טיפול. מה לעשות.? כיצד ניתן לשכנע אותה ללכת לרופא.

06/05/2012 | 12:35 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום רב רצוי להמנע מלהגיד את הבעיה מפורשות ולנסות להסביר לה את החשיבות של האבחון על מנת לשמור על מצבה כפי שהוא ואף בכדי לשפר. לא להגיד את המילה אלצהיימר ובעיות זכרון.אלא להדגיש שימור ושיפור. בברכה

מנהל פורום אלצהיימר