אימי חולת דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

05/05/2012 | 16:49 | מאת: חני הדר

לד"ר ורטמן שלום, אימי חולת דמנציה,הרבה פעמים באירועים מישפחתיים,אימי בוחרת להיתפרץ בכעס על אחד מבני המישפחה, איך נכון להגיב לכך?האם לשלוח עם המטפלת את אימא לביתה, או קיימת אפשרות נוספת,כדי להימנע מאי נעימות חברתית. תודה,הבת הדר חני

06/05/2012 | 12:09 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

חני שלום אפשר להעביר נושא/לשנות סביבה -לצאת לחדר אחר על מנת שיהיה פסק זמן.מתי נערכות הפגישות הנ"ל ? אולי כדאי להתאים את זה לזמנים בהם היא פחות מבולבלת כגון בבוקר. בברכה,

מנהל פורום אלצהיימר