תוצאות בדיקת CT

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

25/04/2012 | 15:42 | מאת: רחל

לאימי בת ה-82 הסובלת מירידה בזכרון ומבלבול נעשה CT מוח. אשמח אם תעזור לי לפענח את התוצאות: לא נצפו דמם טרי, שבר או סמני לחץ לא נצפו ממצאים מוקדיים ברקמת המוח. לא נצפו איזורי האדרה פתולוגית לאחר הזרקת חומר ניגוד. אטרופיה מוחית. חדרי המח, הציסטרנות והחללים התת-עכבישיים תקינים במיקומם הרחבה קלה עד בינונית, סימטריים. הסתיידויות עדינות, סימטריות בגרעינים הבאזליים. הסתידיות בדופן של עורק קרוטיס בחלקם הקוורנוזים. אזורי האוכף התורכי, ארובות העיניים, ציסטרנות CPA תקינים. פורמן מגנום בטווח התקין. חללי האוויר בגולגולת מאווררים היטב. סיכום: אטרופיה מוחית. ללא דמם, סימני לחץ או ממצא מוקדי. תודה רבה!

10/05/2012 | 10:34 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

רחל שלום האם יש דרך שתוכלי לפקסס את הפענוח כולל ההפניה של רופא/ת משפחה ל035623033 ? תודה , ד"ר ורטמן

מנהל פורום אלצהיימר