אבחון לחולת דמנציה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

07/04/2012 | 12:40 | מאת: בת

דר ורטמן שלום רב! אמי בת ה 77 אובחנה כדמנטית, כנראה מסיבות וסקולריות. מצבה נראה כמדרדר והיבטים נפשיים (כמו תוקפנות ואפילו אלימות) תופסים מקום נרחב בהתנהגות שלה. אנו שוקלים לקחת אותה לפסיכוגריאטר להשלמת האיבחון וכמובן גם לטיפול נאות יותר. (קצת התאכזבנו מהגישה השטחית והמאד קצרה של הנוירולוגית למצבה). השאלה שלי האם במרפאתכם מתבצע איבחון כזה? אם לא, האם סיכום של איבחון נוירולגי במרפאתכם קביל בתביעה שלנו לבקשת סיוע מהביטוח הלאומי? האם במרפאתכם מקבלים גם טיפול תרופתי שיאזן אותה? אשמח מאד אם תשיב לי על השאלות. תודה וחג שמח!

15/04/2012 | 10:20 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום מצבה של אמא אכן מצריך אבחון יסודי. אפשר להתרשם ממה שאנו עושים במרפאה על ידי ביקור באתר שלנו www.merchav-ckinics.co.il וניתן גם לפנות אלינו דרך האתר, או, לחילופין ישירות בטלפון: 03-5613737 ואנו נשמח לעזור.

מנהל פורום אלצהיימר