איבחון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

06/03/2012 | 23:45 | מאת: מרים

שלום, אמא שלי חולה באלצהיימר כבר כ10 שנים. האם ניתן לאבחן נטיה או מצב התחלתי של המחלה בגילי-56. תודה

07/03/2012 | 13:52 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

מרים שלום מתי אובחנה אמך ? על ידי מי וכיצד ? תודה , ד"ר ורטמן

11/03/2012 | 18:43 | מאת: מרים

אימי אובחנה לפני כשמונה שנים ביחידה הנוירוקוגנטיבית ברמב"ם. התחלנו להבין שהיא דמנטית לאחר שאבינפטר והסימפטומים התחזקו.מאז חיה בבית עם פיליפינית. האם יש טעם באיבחון בגילי (56) ובמצבי (תיפקוד מלא בעבודה ובבית עם קשיים מידי פעם באיכסון ובשליפת מילים, בשיכחה סטנדרטית וכד'). תודה, מרים

11/03/2012 | 11:12 | מאת: נירה

היא מקבלת טיפול מסויים לאלצהיימר? תרופות? עזרה כלשהיא? לי פשוט יש אבא חולה אלצהיימר אז אולי אוכל לעזור לך.

11/03/2012 | 18:44 | מאת: מרים

11/03/2012 | 18:52 | מאת: מרים

לנירה, תודה על רצונך לעזור. אימי קיבלה ממוריט ועכשיו אקסלון אבל בשלב זה נראה לי שהתרופות כבר לא עוזרות. בדובר בכשמונה שנים שאנחנו כבר יודעים וברור גם שהתהליך החל כבר לפני כן. תודה, מרים

מנהל פורום אלצהיימר