תוחלת חיים אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

29/02/2012 | 21:34 | מאת: שולילה

..שלום, אימי בת 80 חלתה לפניי 7 שנים באלצהיימר ובשנה האחרונה המצב מאוד קשה ( מטופלת בבית ע"י בפינוק הכי הגדול ) . בשבועיים האחרונים היא כמעט ולא מדברת אבל עדיין מזהה אנשים בעיקר קרובי משפחה . רוב היום ישנה , זוכרת את העבר הרחוק מאוד טוב . לשאלתי מה התוחלת חיים של המחלה .

07/03/2012 | 14:05 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום תוחלת החיים איננה חד משמעית ותלויה בהרבה גורמים חשוב לבדוק את ההתדרדרות לאחרונה מול רופא משפחה ולשלול גורמים סיסטמים כגון חום,זיהום , הפרעות מטבוליות וכו' . ד"ר ורטמן

מנהל פורום אלצהיימר