יקיצה מוקדמת אצל בת 2

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

14/11/2016 | 12:55 | מאת: סמדר

שלום בת 1.8 חודשים. סדר יום קבוע במעון. ישנה בצהריים ללא בעיה בעיר 1.5-2 שעות. הולכת לישון בסביבות 7.30 בערב וקמה כל בוקר ב4.00-4.30 בבוקר. וצורת וצורחת כדי שיוציאו אותה מהמיטה. לא נרדמת שוב בשום צורה. מה ניתן לעשות? יש מכונים להפרעות שינה בבתי חולים עבור ילדים ששם ניתן לקבל פתרון?

סמדר שלום צריך לעשות הערכה מסודרת כדי להבין את הגומרים למה שאת מתארת ומתוך זה לתכנן תוכנית התערבות במידת הצורך יש בתי חולים עם יחידות לטיפול בהפרעות שינה, למשל בתל השומר ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים