שינה על הרצפה תינוק

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

23/07/2015 | 09:52 | מאת: ליאת

שלום, הבן שלי בן שנתיים והוא ישן במיטת מעבר עקב חשש מנפילה ממיטת תינוק, ומספר פעמים יצא לי למצוא אותו ישן על הרצפה ליד המיטה שלו ופעם אחת עם הכרית לרגלי המיטה שלנו והיום מצאתי אותו בבוקר ישן על הרצפה בסלון, החשש שלי שהוא עבר לספה ונפל ואיך זה שאני לא שומעת שזה קורה.. מדוע זה קורה? הוא לא קטן מדי להפרעות שינה? איך ניתן לעצור או לפתור את הסיבות לכך? נא עזרתך תודה ויום טוב ליאת

ליאת שלום, קשיי שינה יכולים להופיע גם בגיל יותר מוקדם מגיל שנתיים... ילדים (ומבוגרים) עושים כל מיני דברים בלילה כולל לקום ולהשכב במקומות אחרים. זה ממש לא צריך להעיד שהוא מקבל מכה. האם יש סימן שקבל מכה? האם בכה בלילה? אם את רוצה להשקיע את יכולה לצלם חלק מהלילה ולראות מה קורה במצב הזה. האם שמתם משהו שיוכל לחסום את האפשרות שירד מהמיטה? בכל מקרה אם זה נמשך זמן רב, ובתדירות גבוהה וזה גם מטריד אתכם את יכולה לפנות ליעוץ ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים