ילדה בת 3 מתעוררת בממוצע 4 פעמים ללילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

25/02/2015 | 09:39 | מאת: יוליה

שלום רב, ביתי בת ה-3 מתעוררת בממוצע 4 פעמים ללילה, ודורשת ללטף עד שתרדם. לאחר שנרדמת היא ישנה בצורה דרוכה מאוד כי היא יודעת שאחרי שתרדם אני אעזוב את חדרה. ואז היא קוראת לי באמצע הלילה שוב ושוב כל פעם שמתעוררת ובפעם השניה/שלישית אני לא עומדת בקושי ומביאה אותה למיטה שלנו. מה לעשות?

יוליה שלום, את צריכה להוריד בהדרגה את המעורבות הלילית שלך, את הליטופים וכן לוודא כי בתך לא תישן במטתך אלא במטתה. כרגע היא תלויה בך להרדם ולהרגע ואת רוצה שהיא תלמד לעשות זאת לבדה. ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים