התעוררות לבקבוק בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים

18/11/2014 | 20:03 | מאת: אילת

ביתי בת שנה וחצי שותה המון ביום בלילה מתעוררת כמה פעמים ומבקשת בקבוק האם חסר לה משהו או שמדובר בהפרעת שינה? אנחנו נאלצים להחליף את כל הסדינים כי כמובן שהחיתול לא מחזיק 3 בקבוקים..

הי, אם יש לכם חשש שיש איזו בעיה רפואית בהקשר גם ליום וגם ללילה אנא פנו לרופא המטפל. פעמים רבות שתיה, כמו חיבוק ומגע עם ההורים הופכים לתנאים בהם הילד להרדם. כלומר, עצם העובדה שאני אבכה בלילה וההורים יבואו עם שתיה בעצם עומד בבסיס "הפרעת השינה". במקרה כזה עושים תוכנית הדרגתית בה מורידים את תנאי זה בלילה. כדאי להתיעץ עם איש מקצוע ובדרך כלל ניתן להגיע לשיפור בזמן קצר ד"ר יונתן קושניר פסיכולוג קליני www.drjkushnir.com

מנהל פורום הפרעות שינה בקרב ילדים ומבוגרים