ארוע טראומאטי -חתונה

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

18/09/2014 | 06:04 | מאת: איריס

שלחתי לאולם ארועים-(קרובת משפחה) גם באה לאכול בחג( ) וחטפה פיצוץ במקום ארוחה...כל-כך מסובך להגיש מנה עיקרית, בלי פיצוץ?מה זה "איך אפשר לפצות אותך ...איך אפשר לפצות אותך?" ? קשה לשים קצת חומוס עם טחינה על צלחת עם קצת סלט ירקות ישראלי ופרוסת לחם,אולי גם קוביית פרגית אם כבר הבטחתם?)למה צריך לצאת עם טראומה מארוע?אני צריכה לקום שבועיים בבוקר בוכה?

30/09/2014 | 20:54 | מאת: לא משנה

איזו הסחפות, חמודה שלי את לא כועסת על אולם הארועים את כועסת על אחותך ובצדק, מי שאשם פה זאת אחותך בלבד!! מה פתאום דחפה לך את השניצלון של הבת שלה במקום לדאוג לך...כנראה היחסים בניכן לא היו אף פעם משהו...סליחה על הבוטות...חתימה טובה

05/10/2014 | 16:54 | מאת: שמחוש......

אני לא מאמינה שאני צריכה לענות על אוויליות שכזו אכלו לך את המילקי אני מוכנה לשלוח לך 10 שאורמות מהשוק במחנה יהודה