מאוד חושש

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

09/02/2014 | 06:09 | מאת: ירוני

היי שלום אני בחור צעיר בריא נמצא לי ממש במקרה בעיה בלב אמרו לי הרופאים המלומדים שאני אצטרך ניתוח במוקדם ובמאוחר אני מאוד מאוד חושש מהניתוח הזה ומההשלכות אחרי הניתוח אני לי על כדורי הרגעה כבר שנה אין לי תמיכה מאף אחד.. אני הולך לבד לבדיקות מפחידות לבד לא יודע מה לעשות

11/02/2014 | 19:48 | מאת: שמחוש...

היי ירוני לא מבינה ממה אתה חושש ,האם מהבעייה בלב או מהחחש עצמו. אני מבינה שהבעייה נתגלתה לפני כשנה ומאז אתה מטופל בכדורי הרגעה. אני לא אופאה אבל אני יודעת שכיום בעידן המודרני של הרפואה המתקדמת ניתן למצוא פתרונות רפואיים לבעיות לב אני מאחלת לך בריאות טובה.