צמיחה וריפוי בראי היהדות

דיון מתוך פורום  תמיכה הדדית

14/11/2004 | 00:26 | מאת: amitlev

שלום ברצוני לעניין אתכם ביום עיון בנושא צמיחה וריפוי לאור מקורות היהדות שיתקיים ב 23 בנובמבר בבית חיים אחרים במהלך היום יוצגו דרכים שונות שכל אחת מהן בדרכה הייחודית התגבשה לכדי דרך לריפוי ולצמיחה אישית ובין אישית לאור מקורות היהדות. השיטות שיוצגו הן א- תורת ימימה ב- א.מ.ת של הגב' ד"ר מרים אדהאן ג- עיצוב הנפש באור החסידות לפרטים http://www.altlife.co.il/eventsListGrid.php?ev_id=487 שבוע נפלא שיהיה :) עמי

14/11/2004 | 02:15 | מאת: לא מתאים לי כרגע

תודה סליחה אותי זה לא ממש מעניין כרגע למרות שאישית מוכר לי העניין הזה ... מאוד מוכר ומצחיק שאתה מעלה את זה כי בדיוק היה לי ויכוח אמנם לא היום גם לא אתמול על הנושא הזה עם ..... בכל אופן מימים ימימה ידוע לכל כי אין לי מאומה נגד ימימה...

14/11/2004 | 14:07 | מאת: גם לי לא מתאים היום!

עמי ,תסביר לי בקשה מה זה טיפול בעזרת חוצנים?? האם אי טי קיבל דואר דוקטור באוניברסיטת ת"א ? החיים שלי מאד נוחים לי לא רוצה חיים אחרים.

15/11/2004 | 02:00 | מאת: לא מתאים

איפה ראית חוצנים...? באתר של "חיים אחרים" יש כל מיני ניסים ונפלאות ופרסומות לקורסים כאלו ואחרים... אבל חוצנים??? זה לא ראיתי. חוץ מזה אין "חוצנים" בכלל.. בקושי יש "פנימיים"...