סוכר בבוקר גבוה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

17/11/2009 | 10:09 | מאת: מ. שואל

כול בוקר הסוכר גבוה 165 בודק אחרי צום מקבל 2 כדורי מטרמופין לוקח כדור בבוקר ובשעה 23 בלילה ארוחת ערב שעה 20.00 בבדיקה חצי שנתית הסוכר עומד על 115 מה אפשר לעשות שבבוקר הסוכר יהייה נמוך בלי להוסיף כדורים.והאם זה שהממוצא החצי שנתי סביר זה מספק.תודה

למ. שואל, סוכר גבוה בבקר עשוי להגיב דווקא לארוחה קטנה (פרוסת לחם קל עם גבינה 5%9 ) בשעה מאוחרת,סביב 23.00.מצד שני זה עלול להחמיר את הסוכר בבקר. אתה חייב להתנסות ובאם זה מצליח להמשיך, אם להיפך, זה מחמיר, להוסיף כדור מטפורמין שלישי לפני השינה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה