חולה סוכרת רזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

28/03/2015 | 15:18 | מאת: דויד

שלום אמא שלי בת 70 קראתי שחלק מהטיפול הוא הצרת קיבה או לאבד משקל במקרה של אימי היא רזה אולי תת משקל...לא מוכנה לאכול הרבה אני חושב לגרום לה לעלות למשקל תקין תוך כדי בדיקת הסוכר אשמח לשמוע עוד פרטים

30/03/2015 | 09:40 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום דויד. אני מבינה שאמך חולה סוכרתית. אם היא בתת משקל כמובן שהדבר אינו בריא אפשר להעלות משקל עם תזונה ללא פחמימות רבות. למשל עם שמן זית עם סלט,דגים. צריך לעשות זאת בבקרה של דיאטנית בהתיחס לבדיקות הדם שלה. כמובן איזון הסוכר במקביל.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה